LG

LG Zonnepanelen
 

LG Zonnepanelen kopen?

LG
Electronics, Inc (LG) is een wereldleider en een technologische pionier van consumentenelektronica, mobiele communicatie en huishoudelijke apparatuur. LG is ook fabrikant van zonnepanelen.

Alle zonnepanelen die geproduceerd worden door LG, zijn uitgerust met high-performance zonnecellen uit eigen, streng gecontroleerde productie-installaties: LG's geavanceerde productiefaciliteiten zijn ontworpen om u de hoogste kwaliteit en de hoogste prestaties aan zonnestroom te leveren.

LG EUPD

Waarom LG zonnepanelen?

Op de webshop van groothandel GPC Europe kan u LG zonnepanelen aankopen. (als installateur van zonnepanelen)

Voordat de zonnepanelen van LG in de verkoop gaan, ondergaan ze een brede reeks aan specifieke testen om de kwaliteit van de productie te kunnen garanderen. Hiermee zorgt LG er dus voor dat de zonnepanelen aan de strengste eisen voldoen en dat uw investering zich echt loont. Alle testen worden uitgevoerd in LG's eigen testlaboratorium in het bedrijf zelf, dat gecertificeerd is door de TÜV Rheinland en door Underwriters Laboratories en voldoet aan alle eisen van de laatste testprocedures.

De zonnepanelen die geproduceerd worden door LG voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen - gegarandeerd door één van de grootste elektronicabedrijven ter wereld. In aanvulling op de kwaliteit van een zonnepaneel, is de prestatie de doorslaggevende factor in het waarborgen van het rendement op uw investering in zonne-energie. Door het uitvoeren van testen die de IEC-normen overschrijden, zorgen we ervoor dat onze panelen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen als ze de productie verlaten. U kunt dus rekenen op high-performance panelen, waarop we een uitgebreide prestatiegarantie van 25 jaar toepassen.

Volgens een onderzoek van EuPD Research behoort het bedrijf LG ELECTRONICS Deutchland GMbH tot de beste PV-merken in Benelux, Duitsland en UK. Dit blijkt uit een enquête over naamsbekendheid en merkbeleving die is uitgevoerd onder installateurs.

Kwaliteit

LG maakt altijd al innovatieve en hoogwaardige producten; de panelen van LG voldoen aan dezelfde strenge normen. De PV-panelen van LG blijven robuust en efficiënt bij hoge temperaturen of weinig instraling. Daarnaast hebben LG zonnepanelen een langere garantie dan het marktgemiddelde. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van LG gewaarborgd blijft.

Topklasse rendement van LG zonnepanelen

Als topproducten van LG voldoen de NeON®-serie bvb aan de strengste normen voor energieopbrengst en efficiëntie. De producten bieden veel meerwaarde, waaronder de maximalisatie van de elektriciteitsproductie per eenheidsoppervlakte.

Uitstekende prestatiegarantie

LG biedt de beste prestatiegarantie van de hele branche voor zijn producten. De prestatiegarantie weerspiegelt de rigoreuze inspanningen door LG op het gebied van kwaliteitsbeheer, waardoor de zonnepanelen in echte omstandigheden robuuster en stabieler zijn.

Hoe LG het mogelijk maakt

  1. Excellente productie
    De PV zonnepanelen van LG worden samengesteld op een geautomatiseerde productielijn om de hoogst e nauwkeurigheid en kwaliteit te bekomen.
  2. 's Werelds eerste gecertificeerde internne testfaciliteiten
    LG is de eerste ondereneming ter wereld die beschikt over interne testfaciliteiten voor zonnepanelen, die zijn gecertificeerd door de 4 belangrijkste inspectie- en certificeringsautoriteiten: (UL, TÜV Rheinland, VDE, Intertek)
  3. Het betrouwbaarheidssysteem is strenger dan de wereldwijde certificeringsnorm
    Voor het bereiken van een stabiele kwaliteit op lange termijn maakt LG gebruikt van een betrouwbaarheidstestsysteem, dat strenger is dan de wereldwijde certificeringsnorm. Nog onlangs heeft LG zonnepanelen nieuwe testprogramma's ingevoerd voor nog zwaardere normen zoals de "Thermal Shock Test" en de HAST (highly accelerated stress test)
Bekijk de officiële LG website hier

Aarzel niet en contacteer uw groothandel, GPC Europe, voor de aankoop van LG zonnepanelen in België, Nederland en natuurlijk ook alle andere overige landen.

Momenteel surft u via de slider merken naar LG zonnepanelen. Om nog meer filters te kunnen toevoegen kan u ook surfen via de menubalk en het onderdeel "zonnepanelen" kiezen.
Ofwel klikt u hier