Vikramsolar

Vikramsolar PV modules

Vikram Solar is een wereldwijd erkende toonaangevende leverancier van zonne-energieoplossingen, gevestigd in India. Gespecialiseerd in hoog efficiënte PV-module productie en uitgebreide EPC oplossingen. Met een internationale aanwezigheid in 6 continenten levert Vikram Solar een actieve bijdrage aan de vorming van de zonne-revolutie.

Geavanceerde infrastructuur voor onderzoek en ontwikkeling

Als fabrikant van Tier 1 * PV-modules zijn de Vikram Solar producten ontworpen volgens de hoogste normen van kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties. De in-house onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen helpen Vikram Solar, samen met toonaangevende testlaboratoria over de hele wereld, om gecertificeerd PID vrije, ammoniak- en zoutnevel corrosiebestendige modules, met een positieve uitgangstolerantie te fabriceren.

* Bloomberg New Energy Finance

1 GW jaarlijkse productiecapaciteit aan Vikramsolar zonnepanelen

De jaarlijkse productiecapaciteit van Vikram Solar bedraagt in 2017 1 GW. Deze capaciteit zal verder worden uitgebreid tot 2 GW in het jaar 2020. In lijn met de focus van het bedrijf op het aannemen van baanbrekende en innovatieve technologieën maakt het bedrijf gebruik van state of the art machines van machinebouwers uit de Verenigde Staten, Zwitserland, Duitsland en Japan.

In Bhadla, Rajasthan (India) werd een 130MW project geïnstalleerd met 440.000 polykristallijne Vikramsolar zonnepanelen. Hiervoor werden in totaal 73.000 palen in de grond bevestigd. Hiervoor had Vikram solar 663 hectare tot hun beschikking. Deze installatie levert een geschatte CO2-besparing van +/- 203.942 ton per jaar.

Daarnaast is het bedrijf ook bekend met drijvende zonne-installaties met Vikramsolar zonnepanelen. In 2015 werd in Kolkata, West-Bengalen (India) een eerste drijvende zonnecentrale geïnstalleerd. In 2019 wordt een tweede geïnstalleerd met een geschatte energieopbrengst van 1.993 MWh per jaar. De installatie zal gebruik maken van de 330 Wp 72-cellige Eldora polykristallijne modules van Vikram Solar.

Dynamische teamleden

Het Vikram Solar team staat onder leiding van behendige leiders, die zich verenigd voelen in het doel om de energiebehoeften overal ter wereld actief te revolutioneren. Een evenwichtige synthese van jong en ervaren, dynamisch en traditioneel, internationaal en lokaal, ons team heeft ruime ervaring in zowel de wereldwijde als Indiase zonne-energiesector.

Aarzel niet en contacteer uw groothandel, GPC Europe, voor de aankoop van Vikram Solar zonnepanelen in België, Nederland en alle andere landen.

Momenteel surft u via de slider merken naar Vikramsolar zonnepanelen. Om nog meer filters te kunnen toevoegen kan u ook surfen via de menubalk en het onderdeel "zonnepanelen" kiezen.
Ofwel klikt u hier