Zeversolar omvormers

Zeversolar logo

Zeversolar wordt gedreven door het idee van een zonne-energie revolutie. Door het creëren van betrouwbare, betaalbare en eenvoudig te gebruiken omvormers voor alle soorten PV-systemen, is Zeversolar een revolutie in de toegang tot zonne-energie en brengt het energie naar iedereen. Om de revolutie te realiseren, combineren we het beste van twee werelden: Chinese efficiëntie en Duitse kwaliteitsnormen.

Sinds de start in 2007 is Zeversolar uitgegroeid tot een van de grootste fabrikanten van omvormers voor zonne-energie in China. In 2009 groeide het idee uit tot een beweging die zich uitbreidde naar Europa en Australië. Sinds 2013 is Zeversolar onderdeel geworden van 's werelds grootste fabrikant van omvormers voor fotovoltaïsche systemen: SMA.

Met het hoofdkantoor in Suzhou (China), filialen in Duitsland en Australië en meer dan 450 medewerkers produceert Zeversolar enkelfasige en driefasige string-omvormers voor residentiële en commerciële toepassingen en centrale omvormers voor industrieel gebruik. Software en monitoringtools vervolledigen de Zeversolar portfolio. Sinds 2015 is Zeversolar een van de toonaangevende fabrikanten van goedkope solarinverters.

Doe mee met de Zeversolar zonnerevolutie!