Over ons

Solar groothandel

In de noodzakelijke transitie naar groene energie wil GPC Europe hernieuwbare energieoplossingen voor iedereen toegankelijk maken om zo bij te dragen aan de duurzaamheid van onze samenleving. Dit doen we door een compleet gamma van kwalitatieve fotovoltaïsche, zonne energie producten aan te bieden aan technische bedrijven en installateurs. Zo willen we de referentie groothandel zijn in Solar en Storage Solutions in de (Belgische) markt.

- Distributeur

GPC Europe is een belangrijke speler op vlak van distributie en projectontwikkeling van zonne-energie en zonnepanelen.

- Fotovoltaïsche systemen en onderdelen

GPC Europe, groothandel in zonnepanelen, fotovoltaïsche systemen en onderdelen, werd in 2005 opgericht. Wij zijn een dynamisch bedrijf, gevestigd in Tielt (West-Vlaanderen, België). Onze verkoopafdeling voorziet technische firma’s en installateurs van een compleet gamma aan fotovoltaïsche producten.

Ons gekwalificeerd team combineert technologische deskundigheid en ervaring. Dat team bestaat uit de beste mensen in hun vak: ingenieurs, ervaren planners en magazijniers. Zij zijn de professionals die u een weldoordacht zonnesysteem van de hoogste kwaliteit garanderen. 

Bovendien investeren wij continu in een ruime voorraad in eigen magazijn om zo onze flexibele werking en korte leveringstermijnen te blijven garanderen. 

In een snel evoluerende en veeleisende markt als de onze, vrezen wij de vergelijking met andere bedrijven niet. Wij doen er alles aan om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen.


- Groothandel zonnepanelen en zonne energie toepassingen

Aarzel niet en contacteer uw groothandel GPC Europe voor zonne energie (fotovoltaïsche zonnepanelen, PV-systemen),  voor de aankoop van zonnepanelen in België, Nederland en natuurlijk ook alle overige landen.


GPC Europe is een importeur en groothandel gespecialiseerd in zonnepanelen, omvormers en montagemateriaal wereldwijd actief in o.a. België, Nederland, Engeland, Ierland, Zweden, Denemarken, Noorwegen, Polen, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Italië, ... Afrika en Azië.

GPC Europe is distributeur van volgende merken:

✔  Zonnepanelen: Panasonic, Bisol, LG, Bauer, Vikram solar, Trina Solar, TW Solar, Soluxtec
✔  Omvormers: SMA, Zeversolar, SolarEdge, Omnik, Huawei
✔  Micro-omvormers: Enphase
✔  Montagemateriaal: Schletter, FlatFix Fusion, ClickFit EVO
✔  Toebehoren: Carlo Gavazzi, Teconex, Conexbox


GPC Europe, dé referentie groothandel in zonnepanelen

 


Geen resultaten gevonden. Probeer het opnieuw of gebruik de zoekfunctie.