Werken bij GPC

Momenteel heeft GPC Europe volgende vacatures open staan:

 

Internal Sales Medewerker

 

Word jij onze nieuwe collega?

Als Internal Sales Medewerker, sta je dagelijks in contact met zowel bestaande als nieuwe klanten. Deze zijn actief in de installatie van zonnepanelen. Dankzij jouw actieve luisterhouding en oplossingsgericht denken, slaag je erin om een lange termijnrelatie met onze klanten op te bouwen. Jij slaagt erin om een meerwaarde te kunnen bieden.
Het geeft jou voldoening om nieuwe klanten te werven en onze omzet bij bestaande klanten te doen groeien.

Over ons bedrijf

In de noodzakelijke transitie naar groene energie willen we hernieuwbare energieoplossingen voor iedereen toegankelijk maken om zo bij te dragen aan de duurzaamheid van onze samenleving. Dit doen we door een compleet gamma van kwalitatieve fotovoltaïsche producten aan te bieden aan technische bedrijven en installateurs. Zo willen we de referentie zijn in Solar en Storage Solutions in de Belgische markt.

Functieomschrijving

Je functie?

✔  Je belt prospects om onze producten, diensten en commerciële acties voor te stellen. Op basis van hun feedback kan je inschatten wat de volgende acties moeten zijn.
  Je belt gemaakte offertes na en neemt gepaste actie om de deal te sluiten
 Op een gestructureerde manier volg je de klanten op en zorg je ervoor dat zij steeds geïnformeerd worden over nieuwigheden en opleidingen
  Je verwerkt de bestellingen in ons ERP-systeem (Microsoft Navision)


Jouw resultaatsgebieden?

  Je vindt nieuwe suspects om te benaderen, mee te onderhandelen en samenwerkingen mee af te sluiten
  Zowel nieuwe als bestaande klanten zijn tevreden over de samenwerking met GPC Europe en nemen op recurrente basis bij ons af
  Jouw punctuele manier van werken en jouw proactieve houding zorgen ervoor dat onze klanten snel en correct bediend worden

Profiel

Wat is je profiel?

  Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als commercieel bediende
  Je bent positief ingesteld, communiceert vlot, bent klantgericht en dit alles met een gezonde dosis assertiviteit
  Je bent een initiatiefnemer en pakt alles op een planmatige en gestructureerde manier aan
✔  Je beheerst vlot Nederlands en Frans

Aanbod

Werken bij GPC Europe, dat is werken aan de toekomst. Je  komt terecht in een team waar een kritische blik aangemoedigd wordt en nieuwe ideeën toegejuicht. Een omgeving met een familiale sfeer, in een snelgroeiende KMO die je veel werkzekerheid biedt dankzij de verwevenheid met Hasco Invest.

We denken niet graag in hokjes en geven je de kans om binnen het bedrijf te blijven groeien. Verwacht je dus maar aan de nodige energy boost. 

En dat allemaal in een filevrije omgeving. Te mooi om waar te zijn? Niet bij GPC.


ACTIE

Is dit profiel op jouw lijf geschreven, contacteer dan snel, Yves Struyve, zaakvoerder GPC, via e-mail: jobs@gpceurope.com of bel 0468 022 684.