BISOL

Bisol zonnepanelen
 

BISOL Zonnepanelen - Autonome Off-Grid systemen

BISOL Group is een Europese fabrikant van hoogwaardige fotovoltaïsche zonnepanelen. Bij BISOL Group leggen de meest vooraanstaande experts ter wereld de industrienormen steeds hoger en gaan ze op zoek naar creatieve oplossingen. Omdat BISOL zonnepanelen ontwerpt met het hoogste energierendement over hun hele levenscyclus, is groene energie nu aantrekkelijker dan ooit tevoren.

BISOL modules zijn er in een ruim assortiment: Polykristallijne en Monokristallijne modules, met een doorzichtige backsheet (BISOL Lumina), ontworpen met een BIPV Solrif kader: zodat de module volledig in het dak kan geïntegreerd worden, of zelfs met gekleurde cellen zodat het zonnepaneel perfect past bij de kleur van het dak en de omgeving (BISOL Spectrum), kortom iedereen kan een geschikte BISOL module vinden

GLOEDNIEUW EN UNIEK ZONNEPANEEL!

BISOL Supreme met 100% vermogensgarantie

Bisol Supreme zonnepanelen bieden unieke technische voordelen

100% VERMOGENSGARANTIE - 0% effectieve degradatie -  +11% Meer electriciteitsproductie

25 jaar Productgarantie - Vrij van PID, LID - Verbeterde temperatuurscoëfficienten - Lagere NOCT

BISOL | Zonnepanelen | GPC Europe | PV-Groothandel

Bisol EUPD

De internationale activiteiten van BISOL worden geleid vanuit eigen filialen in België, Frankrijk, Italië, Engeland en Duitsland. De volledige productie voldoet aan de internationale standaarden van ISO 9001 (Kwaliteit), ISO14001 (Mileu) en OHSAS 18001 (Veiligheid). Omdat bij BISOL kwaliteit topprioriteit is, worden inconsistenties snel ontdekt en onmiddellijk behandeld.

 

Verantwoordelijkheid voor de gemeenschap

BISOL streeft ernaar om de werknemers en de gemeenschap waarin we werken, te helpen. Door de jaren heen heeft BISOL zonnepanelen al hard gewerkt om banen te creëren, om mensen bewust te maken van het belang van hernieuwbare energiebronnen en om bij te dragen tot de ontwikkeling van de fotovoltaïsche industrie. BISOL hecht in het bijzonder belang aan de vorming van de jongste generaties, want zij zijn onze hoop voor de toekomst.


Nationale en internationale onderscheidingen

De verschillende nationale en internationale onderscheidingen getuigen van onze drang naar innovatie, onze toewijding en visie.


2008
Prijs voor milieuvriendelijk product (Het dagblad “Finance” en het Sloveens Openbaar Fonds voor Milieu)

2009
Dr. Uros Merc, “Manager Challenge 2009” (Management Magazine)
Onderscheiding voor Producten van Topkwaliteit op de Internationale beurs van Celje
Dr. Uros Merc, Manager van het jaar 2009 (Ondernemersmagazine “Podjetnik”)

2010
Gouden Award op de Energetika Handelsbeurs
Ruban d'Honneur (European Business Awards)
Gouden Award voor Vakmanschap van de Sloveense Kamer voor Ambachten en Kleine Ondernemingen

2011
Beste Sloveense bedrijf van het jaar (Sloveense economische journalisten en managers)
Beste Financiële Manager van het jaar 2011 in Slovenië voor Dag Kralj, lid van de Raad van Bestuur van BISOL Group (Sloveense Beurs in Ljubljana en het dagblad “Finance”)

2012
Onderscheiding voor BISOL zonnepanelen en het innovatieve montagesysteem BISOL EasyMount HDPE 200 bases (ZEPS handelsbeurs in Zenica, Bosnië & Herzegovina)

2018
Dr. Uros Merc, Speciale onderscheiding voor belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van fotovoltaïsche zonne-
energie in Slovenië (SLO-PV)

 

Aarzel niet en contacteer uw groothandel, GPC Europe, voor de aankoop van BISOL zonnepanelen in België, Nederland en natuurlijk ook alle overige landen.