Huawei

Huawei logo omvormer zonnepanelen

Huawei
is een leidinggevende aanbieder van oplossingen voor wereldwijde informatie- en communicatietechnologie (ICT) vraagstukken. Huawei biedt competitieve ICT-oplossingen, producten en diensten aan voor telecomproviders, bedrijven en consumenten. Huawei werkt in meer dan 170 landen en regio's en bedienen meer dan een derde van de wereldbevolking. De 180.000 werknemers hebben meer dan 160 verschillende nationaliteiten.

Huawei's visie en missie is om de digitale wereld naar elke persoon, elke organisatie en naar elk huis te brengen en zo een bijdrage kunnen leveren voor een volledig verbonden, intelligente wereld. Het doel is om de strategische focus te behouden en met intensieve inspanningen de kwaliteit van al de Huawei activiteiten te verbeteren. Hiermee creëerden een enorme toegevoegde waarde voor de Huawei klanten. Met een jaarlijkse inkomen in 2017 van 92,549 miljard USD behoort Huawei tot de top van de meest kapitaalkrachtige organisaties.

Met zowel monofasige en driefasige omvormers, optimizers en monitoring toebehoren beschikt Huawei over een uiterst compleet productaanbod.

 

Aarzel niet en contacteer uw groothandel, GPC Europe, voor de aankoop van Huawei omvormers in België, Nederland en natuurlijk ook alle overige landen.