SolarEdge

SolarEdge logo

Het productgamma van SolarEdge omvat optimizers, die zowel voorzien in optimalisatie als bewaking van zonne-energie leveren. SolarEdge heeft het DC Optimizer-segment gecreëerd en is marktleider met meer dan 70% van de markt.

De DC-AC omvormer van SolarEdge is speciaal ontworpen om te werken met de SolarEdge power optimizers. Omdat Maximum Power Point Tracking (MPPT) en spanningsbeheer voor elk paneel afzonderlijk door de power optimizer wordt verzorgt, is de omvormer alleen verantwoordelijk voor de DC-AC omzetting. Zodoende is dit een eenvoudige, kosteneffectieve en betrouwbare PV-omvormer met standaard 12 jaar garantie die verlengbaar is naar 20 of 25 jaar. De vaste stringspanning verzekert te allen tijde het hoogste rendement (>97% gemiddeld rendement) onafhankelijk van de stringlengte en temperatuur.

 

SolarEdge | Omvormers & Optimizers | GPC Europe | PV-Groothandel

Op de webshop van groothandel GPC Europe kan u SolarEdge omvormers en optimizers aankopen. (als installateur van zonnepanelen)

SolarEdge is wereldmarktleider op het gebied van smart energy technologie. Door gebruik te maken van eersteklas technische expertise en een constante focus op innovatie, creëert SolarEdge smart energy oplossingen 'that power our lives'.

SolarEdge werd in 2006 opgericht en bedacht een DC-geoptimaliseerde omvormeroplossing die de manier waarop energie in PV-systemen wordt geproduceerd en beheerd fundamenteel heeft veranderd. De intelligente omvormeroplossing maximaliseert energieopwekking op individueel paneelniveau, terwijl de kosten van de opgewekte energie worden verlaagd voor een betere ROI.

SolarEdge is een toonaangevende producent van intelligente omvormer oplossingen en heeft wereldwijd meer dan 9,6GW aan DC-geoptimaliseerde omvormeroplossingen geleverd. Het SolarEdge monitoring platform controleert permanent meer dan 750.000 PV-installaties in 133 landen.

Sinds haar beursgang op de NASDAQ in 2015 vertoont SolarEdge continu een aanzienlijke groei in omzet en brutomarge. De sterke financiële positie en stabiliteit van het bedrijf, in combinatie met de geavanceerde technologie, maken SolarEdge tot de voorkeurspartner van toonaangevende installateurs, integrators en andere partijen op de energiemarkt.

Aarzel niet en contacteer uw groothandel, GPC Europe, voor de aankoop van SolarEdge omvormers en power optimizers in België, Nederland en natuurlijk ook alle overige landen.

Bezoek de officiële SolarEdge website