SMA

SMA Commercial storage solution

Energie-efficiëntie en kostenbesparing voor bedrijven

De SMA Commercial Storage Solution stelt commerciële bedrijven in staat hun energie-efficiëntie te verhogen en minder afhankelijk te worden van conventionele energiebronnen. Met deze oplossing kunnen bedrijven bovendien hun energiekosten ook op de lange termijn verlagen en weer onder controle krijgen. 

Allesomvattende oplossing voor opslag met uitgebreide service

De oplossing voor commerciële opslag biedt een brede ondersteuning tijdens de gehele levenscyclus van de producten. Van de berekening van het verbruiksprofiel en de ROI met Sunny Design tot ondersteuning bij de inbedrijfstelling en certificeringstraining voor het systeem en de batterij - alles komt van één leverancier. 10 jaar garantie op het gehele systeem maakt dit unieke servicepakket compleet. 

Flexibel en makkelijk uitbreidbaar dankzij modulaire componenten 

Door het modulaire ontwerp van de componenten is een flexibele samenstelling of uitbreiding eenvoudig te realiseren. Het commerciële opslagsysteem heeft al alles aan boord voor een noodstroom- of backupfunctie* en werkt zowel met als zonder PV. Via de geïntegreerde System Manager verlopen de inbedrijfstelling en integratie van andere SMA componenten zoals een zonnestroomomvormer, EV Charger of sensoren heel eenvoudig. 

Veelzijdige opslagtoepassingen voor duurzame energievoorziening

Het geïntegreerde energiebeheer maakt een verscheidenheid aan opslagtoepassingen mogelijk. Of het nu gaat om de optimalisering van het eigen verbruik, het verminderen van de piekbelasting of zelfs een combinatie hiervan met Multi-Use: dat alles stelt zakelijke klanten in staat om hun energiekosten permanent te verlagen en voor hun bedrijf te plannen.  

* in voorbereiding